Εγκυμοσύνη και στιλ πάνε μαζί

foremata-egkumosunis1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Mέχρι πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν καθόλου εύκολο να ακολουθείς τη μόδα τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης. Τι έχει αλλάξει; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν έχει σημασία ποια κορίτσια ή γυναίκες φωτογραφίζονται με την κοιλιά φουσκωμένη. Εκείνο που μας αρέσει πλέον σήμερα είναι να παρατηρούμε τι φοράνε στο Instagram, στα περιοδικά,  στον δρόμο, να βλέπουμε πόσο πιο στιλάτη μπορεί να είναι σήμερα η περίοδος της εγκυμοσύνης.

Ξεχάστε λοιπόν τις τζιν σαλοπέτες και φορέστε λευκά φορέματα. Σκεφτείτε ρούχα που θα μπορείτε να φορέσετε ξανά και ξανά, ακόμη και αφότου γεννήσετε.

Αγοράστε ρούχα, ειδικά τώρα με τις εκπτώσεις, με γνώμονα τι σας πηαίνει, τι έχει προοπτική, τι σας φτιάχνει τη διάθεση. Προτιμήστε τα πιο διακριτικά εμπριμέ, όπως μίνι πουά, από τα κραυγαλέα.

Στην παραλία, δοκιμάστε ολόσωμα μαγιό και αφήστε τα μπικίνι για μετά. Κυρίως για να προστατευτείτε από τον ήλιο και εσείς και το μωρό σας. Κι αν δεν είστε έγκυος αλλά σας αρέσουν οι άνετες γραμμές; Έχετε δει κάτι υπέροχα φορέματα με σφηκοφωλιά στο στήθος και αμπίρ γραμμή; Μια δοκιμή θα σας πείσει. Αρκεί να μη γίνει «στολή».

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com