Η Zoe Kravitz είναι η γυναίκα «δηλητήριο»

zoe-kravitz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Αν δεν την έχετε προσέξει μέχρι σήμερα, ευκαιρία να την ξεχωρίσετε τώρα. Η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe, γίνεται το πρόσωπο στην καμπάνια ενός νέου αρώματος. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έχει ξεχωριστή ομορφιά, δική της, δεν θυμίζει κανένα άλλο κορίτσι της γενιάς της. Η Zoe Kravitz, η οποία πρωταγωνιστεί πλέον σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, έχει τη δική της ταυτότητα ως πρότυπο ομορφιάς.

Και μπορεί να έχει συνδέσει αρκετές φορές το πρόσωπό της με διαφορετικά προϊόντα προς πώληση, όμως μόλις πρόσφατα ανακηρύχτηκε το νέο πρόσωπο για το άρωμα Black Opium, ένα άρωμα με ιστορία που εξελίσσεται, του ΥSL Beaute.

Ένα μπουκάλι, μια ιστορία; Στην περίπτωσή μας, ένα κορίτσι με αυτοπεποίθηση, ισχυρή εικόνα και πολλές ιστορίες. Το μαύρο Opium δεν είναι για όλες τις γυναίκες. Και τώρα που κυκλοφορεί μια νέα διαφημιστική καμπάνια, θέλουμε να την ανακαλύψουμε για να εντοπίσουμε την Ζoe Κravitz σε νέες περιπέτειες, ως πρέσβειρα ενός οίκου ομορφιάς αυτή τη φορά, χωρίς αυστηρό σενάριο, μόνο μυστήριο σε συσκευασία με σπρέι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com