Από πότε ο Θεός της ομορφιάς είναι… γυναίκα;

god-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

God is a woman από τότε που το λέει, για την ακρίβεια, το τραγουδάει η Ariana Grande, για να ξεσηκώσει με το μακιγιάζ της, το Instagram και τις θαυμάστριες της σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Της Σάντυς Τσαντάκη

Mπλε και μοβ, τόσο απλά, αν και στην εκτέλεση του, το συγκεκριμένο μέικαπ δεν είναι καθόλου λιτό και απέριττο ή εύκολο στο να το μιμηθεί κανείς.

Αρκεί όπως πάντα, μια σταρ να εμφανιστεί με κάτι εντυπωσιακό, για να δεις μετά το ίδιο look, να κυκλοφορεί σε πολλά αντίγραφα και διαφορετικές εκδοχές.

Τι θα λέγατε λοιπόν να προμηθευτείτε σκιές σε γαλάζιες και μοβ αποχρώσεις και να δοκιμάσετε να βάψετε το μισό σας πρόσωπο, τον λαιμό, ίσως και τα κόκκαλα στα χέρια, στις αντίστοιχες αποχρώσεις;

To αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πρωτότυπο, ό,τι πρέπει για μια ξεχωριστή εμφάνιση το καλοκαίρι, αν και δεν θα είναι εύκολο να κυκλοφορήσει ένα κορίτσι στον δρόμο, ακόμη κι αν τραγουδάει με πάθος το God is a Woman.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν η ιδέα να ανακαλύψετε τις αντίστοιχες αποχρώσεις σε bath bomb και να επιχειρήσετε να κάνετε το κέφι σας, έστω στο μπάνιο; Το body painting μπορεί να γίνει απόλαυση αν τραγουδάτε στο μπάνιο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com