Τι θα δούμε στο Ζάππειο τον Νοέμβριο;

axdw-4
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το ραντεβού είναι συγκεκριμένο κάθε έξι μήνες. Η ελληνική μόδα φιλοξενείται στο Ζάππειο Μέγαρο και η Athens Xclusive Designers Week αποκαλύπτει κάθε φορά τους σχεδιαστές μόδας που θα παρουσιάσουν με συνέπεια δείγματα δουλειάς με το βλέμμα στραμμένο στη γενέτειρά τους και την παγκόσμια βιομηχανία του στιλ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μόλις ήρθε η πρόσκληση για να κρατήσουμε τις ημερομηνίες ανοιχτές από την 1η μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποιοι θα είναι οι δημιουργοί αυτή τη φορά.

C.Dimakeas
Γιατί το σασπένς παίζει πολύ (και) στη μόδα. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καταξιωμένους σχεδιαστές, όπως είναι ο Βασίλης Ζούλιας και οι Mi-Ro, χειροκροτήσαμε τις επιδείξεις που σκηνοθέτησαν ο Γιώργος Ελευθεριάδης, η Ορσαλία Παρθένη, ο Λάκης Γαβαλάς με τα .LAK, η Ορσαλία Παρθένη…

Και τώρα περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το «μεγάλο» όνομα από το εξωτερικό, που θα προσθέσει έξτρα λάμψη στη διοργάνωση, μαζί με τους νέους σχεδιαστές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους, λανσάροντας για πρώτη φορά ρούχα για αληθινούς ανθρώπους με αληθινά μοντέλα και αληθινούς πελάτες.

Οπότε μένει να δούμε ποιοι οίκοι και σχεδιαστές θα είναι έτοιμοι στο επόμενο ραντεβού της ΑΧDW που επιμένει ελληνικά στο Ζάππειο, με μουσελίνα και τούλι, μαύρο και λευκό, μουσική στη διαπασών, λάιβ μπάντες και κρουστά, στο περιστύλιο, στον Εθνικό Κήπο, στο Ωδείο Αθηνών, ανάλογα πάντα με το κόνσεπτ, το σενάριο, το moodboard κάθε σχεδιαστή. Τι θα φορεθεί άραγε στο Ζάππειο το Μέγαρο; Αν πούμε το μαύρο, κερδίζουμε κάτι;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com