Το σπίτι του Dennis Quaid έχει τόση γοητεία όση και ο ίδιος

dennisquaid
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με το σέξι χαμόγελο αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Sunset Boulevard. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ούτε συνενοημένοι να είναι οι σταρς του Χόλιγουντ, που ο ένας μετά τον άλλον αποφασίζουν  να πουλήσουν ένα σπίτι από τα πολλά που έχουν στη συλλογή τους.

Και ο Dennis Quaid; Mε 6.5 εκατομμύρια δολάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν την έπαυλή του και να ζήσουν σαν αστέρες του σινεμά.

Και μπορεί να μη θέλουν να αναβιώσουν το σενάριο από το Parent Trap αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, στη συγκεκριμένη τοποθεσία, με αυτή την αρχιτεκτονική και την ιστορία;

Φανταστείτε 16.000 τ.μ, έξι κρεβατοκάμαρες και εννιά μπάνια, σε ένα σπίτι με αφαιρετική μάλλον διακόσμηση, που χτίστηκε στη δεκαετία του '20 και ανακαινίστηκε πρόσφατα για να αναδειχτούν ακόμη περισσότερο οι ανοιχτοί χώροι, η πελώρια πισίνα και το spa, για να θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο και κάτι παραπάνω.

Για να μη δούμε πιο προσεκτικά την τραπεζαρία και βάλουμε τα…κλάματα από τη ζήλια, μπορούμε να αναζητήσουμε την γκουρμέ κουζίνα, βγαλμένη σαν από ταινία, ή να δανειστούμε στοιχεία και ιδέες από το μπάνιο που βλέπει στον κήπο. Το λευκό κυριαρχεί παντού. Το γυμναστήριο είναι μάλλον πλήρως εξοπλισμένο. Γιατί όταν ζεις σαν τον DennisQuaid υπάρχει λόγος να βγεις έξω από το σπίτι σου για να σηκώσεις βάρη;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com