Μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες;

eyelashes-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Γιατί να παιδεύεστε με μαγικές φόρμουλες όταν μπορείτε να βρείτε μια πιο εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη λύση; Eίστε έτοιμες για μεγάλες αλλαγές; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Mπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά όλο και περισσότερες κοπέλες και γυναίκες προσθέτουν μικρές ή πιο μακριές τούφες από ψεύτικες βλεφαρίδες για να έχουν το τέλειο μακιγιάζ 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ακόμη και τώρα.

Αν το έχετε δοκιμάσει, θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν χρειάζεται να βάλετε καν μάσκαρα, γιατί από την ώρα που ξυπνάτε είστε μακιγιαρισμένες. 

 Αν κρίνουμε από τις διεθνείς πωλήσεις, ο πόλεμος της μάσκαρας καλά κρατεί, με τις καταναλώτριες ομορφιάς να επιλέγουν ψεύτικες βλεφαρίδες, τα λεγόμενα extensions, που δίνουν την αίσθηση ανοιχτής…βεντάλιας στο βλέμμα.

Να το δοκιμάσουμε λοιπόν; Η υπερβολή δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να αναζητήσετε μια πρώτη δοκιμή, τοποθετώντας ελάχιστες φυσικές βλεφαρίδες μόνο στην άκρη των ματιών για να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μη θελήσετε από την αρχή να μοιάσετε στην Lisa Minelli, γιατί τότε θα αλλάξει και το πρόσωπό σας και δεν θα μπορείτε να ανοιγοκλείσετε εύκολα τα μάτια σας…Εκτός κι αν θέλετε να κάνετε αέρα στον καύσωνα, με μια κίνηση του ματιού.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com