Θα πηγαίνατε ποτέ στη δουλειά με μαγιό;

magio-moda
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Aπό τότε που τα ολόσωμα μαγιό έκαναν την επανεμφάνισή τους, όλο και περισσότερες εταιρείες σχεδιασμού συνόλων για την πλαζ και την πισίνα, δημιουργούν πλέον λύσεις που μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν υπερβάλλουμε. Αν δείτε πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν και ολόσωμα μαγιό που θα μπορούσαν κάλλιστα να φορεθούν με παντελόνι, φούστα ή μέσα από ένα σακάκι το βράδυ, για το θερινό σινεμά.

Ειδικά όταν βοηθάει ο καιρός, η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν έχουμε να ξοδέψουμε χρήματα για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, δεν έχουμε και πολλές εναλλακτικές. Πρέπει να γίνουμε πιο ευρηματικές.

Οπότε, τι θα λέγατε να αξιοποιήσουμε τα ολόσωμα μαγιό που κάθονται στα συρτάρια μας; Μπορεί να μην τα επιλέγουμε για την παραλία και την ηλιοθεραπεία, αλλά θα μπορούσαν να συνδυαστούν τέλεια στην πόλη με τα ρούχα μας.

Όμως, προσοχή. Δεν μιλάμε για μαγιό με περίεργα ανοίγματα, ντεκολτέ ή διαφάνειες, αλλά για πιο κλασικές επιλογές, εκείνα που θυμίζουν μπόντι ή μαγιό για το κολυμβητήριο. Και πώς θα τα συνδυάσουμε; Με τζιν ή μια φούστα σε ίσια γραμμή. Για αρχή. Μέχρι την επόμενη βουτιά, μετά το γραφείο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com