Το χρώμα του φετινού καλοκαιριού είναι φωσφοριζέ

neon-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Έχετε παρατηρήσει τα πρόσωπα των μοντέλων στο Instagram τελευταία; Λάμπουν. Και δεν είναι η χρυσόσκονη στο δέρμα, αλλά οι neon αποχρώσεις που έχουν επιλέξει από την χρωματική παλέτα του εμπορίου. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Gigi Hadid φωτογραφήθηκε στις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο με φωσφοριζέ σκιά. Για να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πιο όμορφα κορίτσια της διεθνούς πασαρέλας, αλλά και σταρ του σινεμά και της μουσικής να τολμούν δημιουριγκά.

Θυμάστε τους φωσφοριζέ μαρκαδόρους; Φανταστείτε κάτι ανάλογο σε αϊλάινερ, σκιά, μάσκαρα, μπορεί και…κραγιόν, σίγουρα βερνίκι νυχιών για τα χέρια ή τα πόδια.

Και οι αποχρώσεις που μας ταιριάζουν; Aν έχουμε ήδη μαυρίσει, ακόμη καλύτερα, αφού μπορούμε να δοκιμάσουμε στα βλέφαρα κίτρινες, φούξια, λαχανί, πορτοκαλί αποχρώσεις, εκτυφλωτικά δυνατές.

Και αν μας τρομάζει η ιδέα, μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε μια μωβ μάσκαρα, ένα κοραλί βερνίκι στα πόδια, μια πορτοκαλί σκιά στα μάτια, με την προϋπόθεση πως όταν κλείνουμε το φως, θα φωσφορίζουμε στο σκοτάδι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com