H Brigitte Bardot ξαναχτυπά

bb-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μη δούμε φωτογραφία της και να μη ξαναθυμηθούμε το απόλυτο στιλ μιας γυναίκας που συνεχίζει να μας στοιχειώνει. Και τα μαλλιά της; Eιδικά τα μαλλιά της. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Οι Γαλλίδες δε σταματούν κανένα καλοκαίρι να παίζουν με χαλαρά σινιόν με αλάτι στα μαλλιά στη διάρκεια των διακοπών τους.

Κι εμείς που παρατηρούμε τις φωτογραφίες στο Instagram, βλέπουμε όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό ρετρό κομμώσεις.

Αν έχει αλλάξει κάτι, είναι πως τα μαλλιά μπορεί να μην είναι πλέον τόσο φουσκωμένα και τα κορίτσια που θέλουν να μοιάσουν σήμερα στην Brigitte Bardot τού τότε, έχουν εικόνα και ξέρουν πως δεν έχουν ανάγκη από τόσο όγκο ή λακ για να στήσουν έναν εντυπωσιακό κότσο.

 Κι εμείς; Eμείς μπορούμε απλώς να κόψουμε αφέλειες. Ή να ανοίξουμε έναν τόνο το χρώμα των μαλλιών μας. Αν πάλι δεν είμαστε έτοιμες για μικρές ή μεγάλες αλλαγές μπορούμε να παίξουμε με μια μονόχρωμη κορδέλα ή απλώς να προμηθευτούμε αρκετές φουρκέτες ή ένα και μοναδικό ξύλινο κοκκαλάκι για να πιάσουμε τα μαλλιά μας σε ένα αυτοσχέδιο σινιόν.

Όσο πιο πολλές ατίθασες τούφες πετύχουμε εκτός, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στην κόμμωση BB, με άρωμα από το χθες και προϊόντα ομορφιάς από το σήμερα.

Μην ξεχάσετε το μαύρο αϊλάινερ και το ψάθινο καλάθι για όλες τις ώρες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com