Τώρα και πράσινα μαλλιά

green-hair-1
ΚΥΡΙΑΚΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Είναι η στιγμή που λες «Μα τι άλλο θα δούμε πια στους δρόμους, στις επιδείξεις μόδας, στο Instagram, στην αληθινή ζωή; Μετά τα ροζ, τα γαλάζια και τα πορτοκαλί μαλλιά, ετοιμαστείτε για πράσινες αποχρώσεις. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν προλαβαίνει να εμφανιστεί μια σταρ των social media με κάτι διαφορετικό, για να δούμε την ίδια εικόνα να αναπαράγεται σχεδόν ταυτόχρονα, παντού. Κάπως έτσι είδαμε μέσα στο καλοκαίρι την Dua Lipa και μετά την Kim Kardashian να λανσάρουν πράσινα μαλλιά, σε διαφορετικές αποχρώσεις, πιο ανοιχτές ή πιο σκούρες, και θυμηθήκαμε κάτι περούκες από τις Απόκριες.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τα πράσινα μαλλιά δεν είναι ό,τι πιο φυσικό κυκλοφορεί στον δρόμο, ούτε είναι ένα χρώμα που μπορείς να υποστηρίξεις στη δουλειά σου, στην καθημερινότητά σου, εκτός κι αν είσαι ακόμη διακοπές.

Όσο πιο ψεύτικο, τόσο το καλύτερο ή τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να μεταδώσουν οι σταρ που έχουν βαρεθεί μάλλον να είναι σαν όλες τις άλλες, και έχουν εξαντλήσει την χρωματική παλέτα. Εμείς πάλι, μπορούμε να τις βλέπουμε και να καταγράφουμε το «φαινόμενο». Nicki Minaj ή Kylie Jenner; Το βράδυ πάντως, όταν κοιμούνται, τα μαλλιά τους δεν είναι σίγουρα πράσινα. Ας είναι καλά οι περούκες και ο στρατός από μακιγιέρ και κομμωτές.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να εμπνευστείτε, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στις επιδείξεις του οίκου Moschino αλλά και του Marc Jacobs. Για να δείτε πως τελικά όλα γίνονται για την πασαρέλα… Και εδώ ισχύει η φράση, «Don’t try this at home».

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com