Kι αν θέλουμε να γυμναστούμε στο σπίτι;

gumnastiki-sto-spiti1
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Τώρα που το ντιζάιν φλερτάρει με την ιδέα της ευεξίας, εμείς δεν έχουμε παρά να παρακολουθήσουμε με …ελαφρά πηδηματάκια. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ξεχάστε την Bette Middler στο υπόγειο του σπιτιού της να γυμνάζεται με γκέτες, βλέποντας την Jane Fonda. Ή την Olivia Newton-John στο Let’s Get Physical. Το σπίτι μας μπορεί να φιλοξενήσει ένα μίνι γυμναστήριο, για να συμβαδίσουμε με το πνεύμα της εποχής.

Αντί λοιπόν να γκρινιάζουμε και να βρίσκουμε δικαιολογίες για την απόσταση ως το γυμναστήριο, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο μέσα στο σπίτι, ιδανικά με παράθυρο, για να τοποθετήσουμε έναν διάδρομο, ένα ποδήλατο ή ένα κωπηλατικό, για να μπορούμε να είμαστε σε φόρμα.

Αν δεν θέλουμε να μπούμε σε τέτοια έξοδα, μπορούμε να βάλουμε ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα μια μεγάλη πλαστική μπάλα, ένα σχοινάκι, μερικά βαράκια, για να μην ξεχνάμε να γυμναζόμαστε το πρωί ή το βράδυ ή και τις δύο φορές.

Μας αρέσουν τα αντικείμενα που συνδέονται με την καλή, φυσική μας κατάσταση και ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Το ντιζάιν φροντίζει τους...κοιλιακούς μας κι εμείς απομακρυνόμαστε από την τραπεζαρία, για να περπατήσουμε τουλάχιστον 10.000 βήματα την ημέρα. Είναι πολλά; Όχι, αν αγαπάς τη γυμναστική στο σπίτι, το ταξίδι με την καρδιά και τη μουσική στη διαπασών.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com