Πες το με μια μπλούζα και ένα σλόγκαν

mplouzes-slogkan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Σε μια περίοδο που όλα μοιάζουν πολιτικοποιημένα και απρόβλεπτα, εμείς δεν έχουμε παρά να τυπώσουμε ή να αναζητήσουμε το δικό μας μήνυμα, για μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις.

Αν πάτε μια βόλτα στην Ερμού, στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα, θα διαπιστώσετε πως τα γυναικεία καταστήματα, (αλλά και τα ανδρικά), έχουν γεμίσει ράφια και κρεμάστρες με «έξυπνα» t-shirts, με ή χωρίς έκπτωση.

Σλόγκαν με χιούμορ, χιουμοριστικές μπλούζες, ήρωες του Ντίσνεϊ, ακόμη και ο Διάβολος που φορούσε Prada μπορεί να είναι η ιδέα για μια εμπορική μπλούζα για το 2018.

Θα δείτε όμως και λέξεις σε απρόσμενους συνδυασμούς, μαζί με δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδια, και φωτογραφίες, μοντέλα, στίχους από τραγούδια, τίτλους ταινιών, κινηματογραφικές αφίσες τυπωμένες σε λευκό ή μαύρο φόντο.

Το καλύτερο όμως στοιχείο στην ιστορία είναι πως μια τέτοια μπλούζα δεν κοστίζει ακριβά και μπορεί να φορεθεί με τζιν, φούστα ή σορτς, αντέχει στον χρόνο και μπορεί να σταθεί ως η ιδανική αφορμή να αφηγηθούμε μια ιστορία. Τη δική μας. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com