Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε το νυφικό της Μeghan και να ξαναζούμε το παραμύθι

wedding-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ήταν να μην παντρευτεί η Meghan Markle. Αφού συνέβη, τη βλέπουμε νύφη ξανά και ξανά και τις πωλήσεις του οίκου Givenchy να…εκτοξεύονται. Γιατί το παραμύθι της πριγκίπισσας αντέχει ακόμη.

Δεν ήταν το νυφικό που περιμέναμε να δούμε. Όχι ότι θα φανταζόμασταν καμία υπερπαραγωγή, ένα φόρεμα-τούρτα, με στρας και κρύσταλλα, ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν τόσο απλό που αν δεν είχε το πέπλο για να το σώσει, δεν θα είχε γράψει την ίδια ιστορία.

Μπορεί και όχι. Φαίνεται ότι όλα τα κορίτσια κρύβουν ακόμη μια Σταχτοπούτα μέσα τους, γι' αυτό και οι υπεύθυνοι του οίκου αποφάσισαν, μετά την πώληση του νυφικού σε περιορισμένο αριθμό, να το εκθέσουν κιόλας, γιατί η απόσταση πάντα δημιουργεί το απαραίτητο σασπένς.

Έτσι λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο, οι κοινές θνητές θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το νυφικό των ονείρων τους, όχι επειδή αν το έβλεπαν στην πασαρέλα, στη βιτρίνα, σε μια κρεμάστρα ή σε μια κούκλα, θα το ερωτευόντουσαν, αλλά γιατί μια κοπέλα σαν κι εκείνες, η Meghan Markle, παντρεύτηκε τον πρίγκηπα. Χωρίς το άλογο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com