Ταπετσαρίες για άμεση ανανέωση στο σπίτι

tapetsaria-toixos-spiti-diakosmisi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Χρωματιστές, εντυπωσιακές, εμμονικές. Πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε και στο δικό μας σπίτι;

Υπάρχουν αυτοί που τις λατρεύουν και τις τοποθετούν παντού, ακόμη και στο μπάνιο τους, και άλλοι που τις απεχθάνονται και δεν αντέχουν στην ιδέα να είναι μέσα στο σπίτι τους.

Η αλήθεια είναι πως αν μια ταπετσαρία με λεπτομέρειες κάνει την εμφάνισή της σε έναν ή περισσότερους τοίχους του σπιτιού, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την βαρεθείς εύκολα και γρήγορα.

Οπότε, ποια είναι η εναλλακτική αν θες να ανανεώσεις το ντιζάιν στο σπίτι χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία που θα πρέπει να πετάξεις λίγο καιρό μετά; Σίγουρα θα πρέπει να σου αρέσουν τα χρώματα και να αντιμετωπίσεις ένα ιδιαίτερο μοτίβο ως την ιδανική εναλλακτική σε ένα έργο τέχνης που δεν απέκτησες ποτέ.

Για αρχή, και αν δεν έχεις ποτέ μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις να βάλεις στον χώρο σου μια πληθωρική ταπετσαρία, σκέψου πως είναι σαν το…τατουάζ του σπιτιού, γι' αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου. Τι θα έλεγες για αρχή να ξεκινήσεις με έναν τοίχο; Ή το μπάνιο; Eιδικά αν τραγουδάς στο μπάνιο, μπορείς ακόμη και να εμπνευστείς.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com