Φλόραλ φορέματα και τον χειμώνα

floral
ΤΡΙΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mας αρέσουν τα εμπριμέ ρούχα, όταν είναι χαρούμενα με τρυφερά πατρόν. Και τώρα που καλούμαστε να τα αποχωριστούμε σιγά-σιγά μαζί με το καλοκαίρι, τα καλά νέα είναι ότι τα εμπριμέ μπορούν να φορεθούν και το φθινόπωρο.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τον τρόπο. Σκεφτείτε λοιπόν ένα καλοκαιρινό φόρεμα, με έντονο μοτίβο, που δεν θέλουμε να το βγάλουμε από τη ντουλάπα μας, πώς μπορεί να μεταμορφωθεί στη στιγμή, αν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι μποτάκια, με ή χωρίς κάλτσες.

Μπορούμε να προσθέσουμε και μια μπλε, λευκή, μπεζ ή μαύρη ζακέτα, μονόχρωμη, ήσυχη, ανοιχτή ή με ζώνη στη μέση, για να δώσουμε μια πιο νοσταλγική και ρομαντική διάσταση, στο ίδιο ακριβώς θέμα.

Και υπάρχει πάντοτε και η λύση της χρήσης ενός αγαπημένου ρούχου, με μια καμπαρντίνα, που αποτελεί κατεξοχήν φθινοπωρινή «στολή», αλλά πάντα έχει ανάγκη από ένα ή περισσότερα λουλούδια, για να «ανθίσουν» πιο γρήγορα με τις πρώτες σταγόνες της βροχής. Σκέφτεστε ένα νεορομαντικό φλόραλ φόρεμα με πράσινες γαλότσες; Mια δοκιμή στη πρώτη μπόρα θα σας πείσει.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com