Κι αν η ομορφιά που μας πηγαίνει είναι προσωρινή;

makigiaz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Παρατηρήσατε ορισμένες γυναίκες που έβγαιναν από τη θάλασσα ή την πισίνα και το μακιγιάζ τους ήταν αψεγάδιαστο;Μήπως ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για μακιγιάζ-τατουάζ;

Πριν από χρόνια, το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Βλέπαμε βγαλμένα φρύδια και σχεδιασμένα εκ νέου με μαύρη μπογιά, συνδυασμένα με εξαιρετικά τονισμένα χείλη που κάθε τόσο ήθελαν…γέμισμα από χρώμα.

Και σήμερα, που όλα γίνονται και όλα μοιάζουν όλο και πιο φυσικά, μπορούμε να κάνουμε την αρχή για να ξενοιάσουμε μια κι έξω από τη διαδικασία και την τελετουργία του καθημερινού μακιγιάζ.

Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε από τα φρύδια μας; Kαι να αναζητήσουμε την πιο φυσική λύση για να γεμίσουμε και να τιθασεύσουμε τα φρύδια μας; Στη συνέχεια, μπορούμε να βάψουμε τις βλεφαρίδες μας, να προσθέσουμε μήκος ή όγκο και να προσθέσουμε ένα ημιμόνιμο τατουάζ περίγραμμα, για να μην χρειαστεί να ξανατοποθετήσουμε αϊλάινερ.

Για το τέλος, μπορούμε να βάψουμε ροζ τα χείλη μας, σε μια απαλή απόχρωση, για να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα την βαρεθούμε γρήγορα. Τελικά, το τατουάζ της ομορφιάς δεν είναι και τόσο κακή ιδέα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com