Μα πού πήγαν όλοι οι άνδρες;

scumbro-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Έχετε δει τελευταία το στιλ του Justin Bieber; Aν το παρατηρήσετε, θα καταλάβετε ότι το ανδρικό ντύσιμο δεν ήταν ποτέ πιο απρόβλεπτο και κιτς.

Υποδεχτείτε το νέο, ανδρικό ντύσμο. Καθημερινό, πολύχρωμο, αποκρουστικά άσχημο. Αλήθεια. Θα σκεφτόσασταν ποτέ να φορέσετε κίτρινο καπέλο, μαζί με φούτες με κουκούλα, τιράντες, λογότυπα και κορδόνια που κρέμονται;

Aς είναι καλά ο Justin Bieber και οι φίλοι του, μαζί με ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους, και ποπ τραγουδιστές, για το στυλιστικό αποτέλεσμα που βλέπουμε με τρόμο.

Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο Instagram για να έχετε μια πιο συνολική εικόνα. Υπερμεγέθη παντελόνια, εξωφρενικά άσχημα παπούτσια και καπέλα, αξεσουάρ που…βγάζουν μάτι, μαζί με ξεπλυμένα τζιν, καουμπόικες μπότες, κουκούλες με γούνα.

Μιλάμε για άνδρες πρότυπα με εκατομμύρια ακολούθους, οι οποίοι φοράνε Supreme και τους λείπει μόνο το σκέιτ, ενώ μοιάζουν σα να τα φόρεσαν όλα μαζί. Φοράνε Versace, Gucci, Prada και το δείχνουν. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για να δείχνουν τόσο κακοντυμένοι, να μην το φωνάξουν όσο πιο δυνατά μπορούν;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com