Τι έπαθαν όλες οι σταρ και κόβουν τα μαλλιά τους;

bob-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Έχετε δει πόσο όμορφα είναι τα κεφάλια των αγαπημένων μας ειδώλων της μόδας τελευταία; Μήπως φταίει η…λακ που (δεν) χρησιμοποιούν;

Μargot Robbie είναι ίσως το καλύτερο πρότυπο. Για τις γυναίκες αλλά και τις νεαρές κοπέλες που θέλουν να κάνουν μια μικρή αλλαγή στη ζωή τους, και ίσως να αλλάξουν μετά και ντύσιμο, μακιγιάζ, σύντροφο, δουλειά.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους λοιπόν. Γιατί, αν η ομορφιά έκανε την επανάστασή της φέτος, είναι που άλλαξε τις μπούκλες, τα μαλλιά μέχρι τη μέση, αλλαγή που σηματοδοτήθηκε από το καλοκαίρι του καρέ.

Όλες οι σταρ που «σέβονται» το κοινό τους, από την Kim Kardashian στην Jessica Chastain, έχουν εμπιστευτεί τους κομμωτές τους για να φωτογραφηθούν στα social media και να αποκτήσουν ακόμη περισσότερα likes.  

Πώς πρέπει να είναι; Μέχρι το πηγούνι και ίσια. Ίσως και με μια ελαφριά κλίση. Ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να αποχωριστούμε την ψαλίδα, αφού τα ενισχύουμε πρώτα με μάσκα με πρωτεϊνη για ενυδάτωση. Οι κομμωτές επιμένουν να προσέχουμε τα μαλλιά μας, όπως το δέρμα μας. Δε νιώθεις ότι είναι κοντά και σίγουρα παραμένουν θηλυκά. Όσο για το ισιωτικό σίδερο; Μόνο για τις άκρες. Eκτός κι αν το επόμενο στάδιο είναι να τα κόψετε αγορίστικα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com