Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το επόμενο καλοκαίρι είναι ήδη εδώ

summer-19a
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Δεν βιαζόμαστε, αλλά μας αρέσει να παίρνουμε μια μικρή πρόγευση από αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει, σε περίπου έναν χρόνο από τώρα.

Xείλη σαν αλουμινόχαρτα. Αυτό το είδαμε ξανά και ξανά, στα χείλη των πιο όμορφων κοριτσιών της πασαρέλας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσιάζει η ιδέα να κυκλοφορούμε το καλοκαίρι σαν άλιεν.

Φλούο μάσκαρα, εκτυφλωτικό, λαχανί, σχεδόν κίτρινο, φούξια και μοβ, γιατί τώρα που τα έχουμε δει όλα, σιγά μην ασχολούμαστε με μαύρες και καφέ βλεφαρίδες, θέλουμε να μπορούμε να ξεχωρίζουμε ακόμη και μέσα στο σκοτάδι.

Γκλίτερ στα μάτια σαν από άλλον πλανήτη. Σα να έχεις πάρει αλουμινόχαρτο, να το έχεις κόψει σε μικρά κομμάτια και να έχεις προσπαθήσει να το κολλήσεις στα βλέφαρά σου, για έξτρα λάμψη.

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Πώς θα θυμόμαστε την πιο πρόσφατη διοργάνωση σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο της ομορφιάς; Σαν μια θεότρελη, επιθετική, γλυκιά, τρυφερή, εντυπωσιακή Εβδομάδα με προτάσεις για κορίτσια που δεν βιάζονται να μεγαλώσουν και γυναίκες που δεν βιάζονται να μικρύνουν.

Αν σου αρέσει η Αnna Suiετοιμάζου να μοιάζεις σα να έχεις βαφτεί με παιδικές τέμπερες. Στην Kate Spade είδαμε χρυσά πυροτεχνήματα, στην Carolina Ηerrera, μας άρεσαν τα άβαφα σχεδόν πρόσωπα των κοριτσιών,  στον Tom Ford η επιστροφή στη δεκαετία του 70 και το γκλαμ στοιχείο. Ο Jeremy Scott πάλι, προτίμησε το κλάμπινγκ από τη δεκαετία του 80. Πάμε να χορέψουμε από τώρα;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com