Μακιγιάζ και στο γυμναστήριο;

gunaika-gumnastirio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Yπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωριστούν το βαρύ μακιγιάζ ούτε στην παραλία, ούτε στις διακοπές τους, ούτε πολύ νωρίς το πρωί. Και όταν πηγαίνουν να γυμναστούν;

Δεν μας αρέσει η υπερβολή: ψεύτικες βλεφαρίδες, έντονα χείλη, μαύρο αϊλάινερ, γυαλιστερή επιδερμίδα όλες τις ώρες της ημέρας. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να αγκαλιάζουμε την αληθινή, φυσική ομορφιά της επιδερμίδας και των χαρακτηριστικών του προσώπου και να μην φτάνουμε στα άκρα.

 Οπότε, όταν ετοιμαζόμαστε για να πάμε στο γυμναστήριο, δεν χρειάζεται να παστωνόμαστε, κορίτσια. Φοράμε αθλητικά, κολάν και τι-σερτ, πιάνουμε τα μαλλιά μας κότσο ή αλογοουρά, και αν επιμένουμε, μπορούμε να βάλουμε λίγο ρουζ και μάσκαρα, για να μην νιώθουμε ότι το πρόσωπό μας είναι εντελώς γυμνό.

Έτσι κι αλλιώς, μόλις ανέβουμε στον διάδρομο, όταν ξεκινήσουμε ένα ομαδικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουμε το τέλειο μακιγιάζ: αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και λαμπερό δέρμα, όπως και μάτια, χωρίς καν να έχουμε απλώσει ασημόσκονη και highlighter. Γιόγκα ή πιλάτες; Περπάτημα ή τρέξιμο; Zούμπα ή crossfit; Οιτδήποτε, αρκεί να ιδρώνουμε αρκετά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com