Τι σημαίνει μαξιμαλισμός στην ομορφιά;

max-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Kι ενώ βλέπουμε τα πρότυπα ομορφιάς να αλλάζουν διαρκώς, οι επαγγελματίες μακιγιέρ της πασαρέλας επιμένουν πως η σεζόν που έχει μόλις ξεκινήσει θα είναι πιο υπερβολική από ποτέ στον κόσμο του μακιγιάζ.

Φανταστείτε τα βλέφαρά μας να βαραίνουν και να βάζουμε σκιά που μοιάζει με μάσκα στα μάτια, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουμε στρας για επιπλεόν λάμψη. Μην γελάτε…Αυτές είναι οι εικόνες που βλέπουμε στα περιοδικά και καλούμαστε να αναπαράγουμε στον καθρέφτη του σπιτιού μας.

Μοβ χείλη; Xρυσά; Kαλοσχηματισμένα, υπερβολικά, με περίγραμμα; Κι αν προτιμάμε διπλή σκιά, με το αϊλάινερ να απλώνεται και πάνω από το κινητό βλέφαρο για να δημιουργείται μια δισδιάστατη αίσθηση;

Όλα είναι στο πρόγραμμα και όλα θα τα δούμε, πολύ νωρίτερα από τις…Απόκριες. Γιατί το μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019 έχει να κάνει με τις διπλές «αποστολές» και μεταμορφώσεις.

Εκείνο που μένει είναι να κάνουμε ταχύρρυθμα στο youtube για να καταφέρουμε να τελειοποιήσουμε τις τεχνικές μας και να υπηρετήσουμε τον νέο μαξιμαλισμό, χωρίς φόβο, μόνο με πάθος. Κι αν ξεφύγει και κανένα μολύβι, μικρό το κακό. Δηλώνουμε μαξιμαλίστριες με αιτία.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com