Ακόμη να κάνετε housewarming;

housewarming-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mετά τα bachelors, τα bachelorettes και τα baby showers, ήρθε η στιγμή να…ζεστάνουμε το καινούργιο μας σπίτι.

Ήρθε η μεγάλη στιγμή της μετακόμισης. Αλλάζουμε σπίτι και ονειρευόμαστε μια καινούργια ζωή. Παίρνουμε μαζί τα παλιά έπιπλα, τις αναμνήσεις, τα φωτιστικά, τα λευκώματα, τις ηλεκτρικές κουζίνες και αφήνουμε χώρο για καινούργιες προσθήκες.

Και με το housewarming τι γίνεται; Τις πρώτες ημέρες της μετακόμισης μπορούμε να καλέσουμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους ζητήσουμε να συμβάλουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στο καινούργιο μας ξεκίνημα.

 Τι σημαίνει αυτό; Mπορούμε να δεχτούμε ιδέες για τη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση του χώρου, ακόμη και λύσεις για να είναι πάντοτε τακτοποιημένο και λειτουργικό, γιατί με την κατάλληλη μουσική και τη διαφορετική οπτική ανθρώπων που έχουν φτιάξει τον δικό τους μικρόκοσμο, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε.

Η αφορμή για το housewarming είναι αυτή. Στο εξωτερικό, οι φίλοι είθισται να φέρνουν και ένα δώρο για το καλό στους νέους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Κεριά για ατμόσφαιρα; Γλάστρες με λουλούδια; Ή μήπως καλύτερα ένα βάζο; Oτιδήποτε κρατάει το σπίτι -και την καρδιά μας- ζεστά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com