Ποιες είναι οι νέες σταρ-μοντέλα;

Joan-collins
ΤΡΙΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Zούμε στην εποχή των αναγνωρίσιμων προσώπων. Θέλετε να δούμε ποιες είναι οι σταρ που είπαν το «ναι» αυτή τη σεζόν στη διαφήμιση;

Μήπως είδατε την Joan Collins να διαφημίζει κόκκινα παπούτσια στιλέτο και ασορτί τσάντες, σα να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία» ως Αλέξις Ντόλμπι-Ντέξτερ-Κάρινγκτον ή κάτι τέτοιο;

Και τώρα λοιπόν επιστρέφει, όχι στον ρόλο της κακιάς αυτή τη φορά, αλλά ως νέα μούσα, ως μια γυναίκα που έχει δυναμισμό, αγαπά τον χρόνο και δεν τον φοβάται, για να διαφημίσει αξεσουάρ από τον οίκο Κurt Geiger με χρυσό τακούνι. Ως γνήσια ντίβα κρατά μια κόκκινη βεντάλια με το μαύρο της ταγέρ και απαιτεί να την αποκαλούμε πλέον Dame, παρακαλώ.

Είναι και η Selena Gomez όμως, η οποία, μετά τον χωρισμό και την περιπέτεια της υγείας της, ποζάρει με άνεση στον φακό, σχεδόν αμακιγιάριστη, κόντρα στην υπερβολή που κυριαρχεί στο μακιγιάζ, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, με διαφάνεια, πιασμένα μαλλιά, δαντέλα και αγκαλιά μια τσάντα Coach σε ένα δισέλιδο σαλόνι στο περιοδικό.

Αλλά δεν είναι μόνο οι ξεχασμένες ηθοποιοί και οι ποπ τραγουδίστριες που υπογράφουν συμβόλαια εκατομμυρίων, είναι και τα διάσημα μοντέλα του παρελθόντος που επανέρχονται με κάθε επισημότητα. Ποια ξεχωρίζουμε; Την Amber Valletta, πιο όμορφη από ποτέ, η οποία διαφημίζει ένα υπέροχο παλτό, πολύχρωμο, τουίντ, μοντέρνο, Escada, για να αποδείξει ότι ένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του ωριμάζει σαν το παλιό, καλό κρασί.

Και για το τέλος; Μια νοικοκυρά σε απόγνωση. Η Εva Longoria διαφημίζει προϊόντα περιποίησης για το δέρμα της (L’ Oreal) και δεν την ενδιαφέρει αν δεν είναι τόσο τέλεια όσο έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στην τηλεόραση. Είναι κι αυτός ένας ρόλος.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com