Έχετε σκεφτεί ποτέ να πουλήσετε τα έπιπλα σας στο Ίντερνετ;

karekla
ΤΡΙΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με τόσες ιστοσελίδες αφιερωμένες στο ντιζάιν, ποτέ δεν είναι αργά να αποχωριστούμε ορισμένα αντικείμενα που δεν αγαπάμε πια στο σπίτι. Κι αν βάζαμε κάποιους κανόνες για αρχή;

Να είστε ρεαλιστικοί. Όταν αποφασίζετε να πουλήσετε κάτι, ένα κομοδίνο, ένα κρεβάτι, μια καρέκλα, ένα διακοσμητικό, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει μια έρευνα, για να ξέρετε πού περίπου κυμαίνεται σε τιμή. Μην φουσκώνετε τα ποσά, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πείσετε τον αγοραστή να επενδύσει σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Βγάλτε ποιοτικές φωτογραφίες. Όσο πιο πολλές, τόσο το καλύτερο. Προσπαθήστε να έχετε φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες, να μη φαίνονται από πίσω περιοδικά, ράφια, κουρτίνες, καθώς είναι προτιμότερο για τον υποψήφιο αγοραστή να βλέπει μόνο το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.

 Να είστε ειλικρινείς. Αν υπάρχει οποιοδήποτε ψεγάδι ή σημάδι του χρόνου, καλύτερα να το αναφέρετε με κάθε λεπτομέρεια από την αρχή.

Για το τέλος, επειδή δεν είναι μόνο η εικόνα που θα καθορίσιε την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα ήταν φρόνιμο να συνοδεύεται και από ένα κείμενο με πλήρη περιγραφή, προέλευση του αντικείμενου, μια μικρή ιστορία. Να έχει και συναίσθημα; Αν νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει….

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com