Oι Dolce&Gabbana είναι οι σούπερσταρ της πασαρέλας

dolce-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σε ποια άλλη επίδειξη μόδας μπορείς να δεις την Isabella Rosselini με την οικογένειά της να διασταυρώνεται με την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας; Oι Dolce&Gabbana απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι οι σούπερσταρ της πασαρέλας.

Είμαστε στο Μιλάνο. Περιμένουμε να αρχίσει το σόου του πιο πολυσυζητημένου, για τις επιδείξεις του, διδύμου της μόδας. Προκλητικά μπούστο, φλόραλ φορέματα, ρετρό πλατφόρμες, μαύρη δαντέλα, μας προϊδεάζουν από την πρώτη σειρά γι' αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Η πρόσφατη επίδειξη μόδας των Dolce&Gabbana, με περισσότερα από 160 μοντέλα, ανάμεσά τους την Carla Bruni, την Isabella Rosselini με την οικογένειά της, τη Monica Belucci, απέδειξε ότι μπορεί να αγαπάμε το Instagram και τη φιλτραρισμένη ομορφιά, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα σώμα και ένα πρόσωπο που έχουν ωριμάσει αρμονικά με το πέρασμα του χρόνου.

Κάπως έτσι είδαμε ρούχα και αξεσουάρ που θέλουμε να φοράμε, θηλυκά, σέξι, τόσο-όσο, όχι απαραίτητα προκλητικά, φορέματα, τσάντες, παπούτσια, χτενίσματα, μακιγιάζ, για γυναίκες που δεν φοβούνται να συναγωνιστούν την κόρη, τη μαμά, τη φίλη, την εγγονή, τη θεία, την ξαδέρφη.

Αν κέρδισαν κάτι οι Dolce&Gabbana είναι την ψήφο εμπιστοσύνης των γυναικών που βαρέθηκαν την τέλεια ομορφιά και θέλησαν να χαμογελάσουν με τις ρυτίδες τους, να απενεχοποιηθούν, να πουν ναι στη διαφορετικότητα, να δουν πόσο και στα 50, στα 60, γιατί όχι και στα 70, μια γυναίκα μπορεί να περπατήσει στην πασαρέλα, να λανσάρει τάσεις, να αναζητήσει συμμάχους. Come stai, Carla?

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com