To Mιλάνο αγαπά την ομορφιά

milan-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου επενδύει πάντοτε στην εμπορική διάσταση των ρούχων, με σχεδιαστές που εδώ και δεκαετίες τρέχουν στην κούρσα των τάσεων. Και η ομορφιά στον δρόμο;

Στις εβδομάδες μόδας που φιλοξενούνται κάθε έξι μήνες στις διεθνείς μητροπόλεις του στιλ, η μόδα αποκαλύπτεται μέσα από ευφάνταστα ντεφιλέ. Και στον δρόμο; Aν κρίνουμε από τις εικόνες που είδαμε πρόσφατα με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες που χαράζουν τις δικές τους τάσεις, η ομορφιά αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ.

Και όχι επειδή βλέπουμε τρελές προτάσεις, αλλά επειδή η ομορφιά του δρόμου είναι πιο δημοκρατική από ποτέ. Τι θέλετε να δείτε; Φυσικά, καστανά μαλλιά με μπούκλες ή μήπως ίσια, γυαλιστερά με χωρίστρα στη μέση;

Yπάρχει και η λύση των χρωματιστών, χαρούμενων μαλλιών, σε φούξια ή μπλε απόχρωση, αλλά αυτό είναι μάλλον παρακινδυνευμένο, γιατί αν θέλεις να παρακολουθείς τη μόδα και σου αρέσει να αλλάζεις καθημερινά στιλ και σύνολο, το χρώμα των μαλλιών είναι μάλλον δεσμευτικό για να το ταιριάξεις και με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ.

Οπότε, τι κρατάμε σαν διάθεση από την πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου; Φυσική ομορφιά, φυσικό μακιγιάζ, τονισμένα μάτια ή χείλη, λαμπερά μαλλιά και τέρμα στις ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζουν με μίνι βεντάλιες. Κόκκινα χείλη ή μοβ; Kαφέ μάσκαρα ή μαύρο; Οτιδήποτε, αρκεί να είναι Μade in Italy.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com