Ο παλιμπαιδισμός θα φορεθεί πολύ φέτος στα μαλλιά

mallia-moda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Kάθε φορά που παρουσιάζεται μια καινούργια συλλογή στις μητροπόλεις της μόδας, δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξεχωρίσουν πάντα τα ρούχα. Μπορεί να συμβεί με τα μαλλιά ή το μακιγιάζ, χωρίς αυτό να είναι φυσικά το ζητούμενο για τον σχεδιαστή.

Θυμάστε κάτι μικροσκοπικά κουκλάκια με ροζ μαλλιά που είχαν καταλάβει τις βιτρίνες και τα ράφια όλων των πολυκαταστημάτων με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, από παιδιά προσχολικής ηλικίας και πάνω;

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, ο παλιμπαιδισμός θα «φορεθεί» πολύ και στην ομορφιά. Αρκεί να θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι και να μην φοβόμαστε τις αντιδράσεις των άλλων και κυρίως του…καθρέφτη μας.

Φανταστείτε κομμώσεις αστείες, χαριτωμένες, πρόχειρες, σαν αυτές στα φωτογραφικά άλμπουμ της παιδικής μας ηλικίας. Για να υιοθετήσουμε τη συγκεκριμένη τάση, θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία, είτε με ειδικό σπρέι, είτε με μόνιμη βαφή, να περάσουμε στα μαλλιά μας φωσφοριζέ αποχρώσεις, ροζ, γαλάζιες, κίτρινες.

Το αποτέλεσμα πρέπει να θυμίζει τα κουκλάκια Troll, σε όλα τα χρώματα και μεγέθη, και αν νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, να ξέρετε ότι ο Sam McKnight φταίει για όλα με την παρουσίαση των μοντέλων στην πρόσφατη επίδιεξη μόδας του Nicholas Kirkwood.

Noσταλγία από τη δεκαετία του '90; Μαλλιά στο ταβάνι; Αν δεν τρελαίνεστε με την ιδέα, κρατήστε τη διάθεση για τις επόμενες Απόκριες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com