Θέλετε να μάθετε πώς απέκτησε η Jennifer Lopez αυτό το σώμα;

jlo1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Δεν βαριέσαι ποτέ να διαβάζεις συνεντεύξεις από διαφορετικές σταρ που αποκαλύπτουν μυστικά μακροζωίας και ευεξίας. Τι μπορούμε να μάθουμε από την Jennifer Lopez;

Η ίδια αρκεί απλώς να πει ότι αισθάνεται σαν τη σούπεργούμαν κι εμείς το ίδιο όταν βλέπουμε τον λογαριασμό της στο Instagram και τις αναρτήσεις της. Πολύ απλά γιατί κάθε φορά μοιάζει και πιο γυμνασμένη, πιο εξωπραγματικά όμορφη, πιο νέα.

Και δεν πρέπει να είναι τα φίλτρα, γιατί πόσα ψέματα να πεις; Άλλωστε εμφανίζεται λάιβ και στο Λας Βέγκας, οπότε σίγουρα το θέαμα δεν θα απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Και όμως, παρά τα ταξίδια, την εξάντληση, τα σόου-υπερπαραγωγές, η ίδια δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να προπονηθεί και να ακολουθήσει τη γυμναστική ρουτίνα της ημέρας.

H Jennifer Lopez δεν φοβάται να πει την ηλικία της (49), και να μιλάει με κάθε αφορμή για τη σχέση με το σώμα της. Να εξηγεί στις συνεντεύξεις πως στο παρελθόν πίστευε ότι ήταν χοντρή, κυρίως λόγω της βιομηχανίας, με όλους όσοι την περιτριγύριζαν να την παροτρύνουν να χάσει βάρος.

Οπότε τι μας προτείνει; Να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειές του, να πίνουμε νερό, να κοιμόμαστε και να μην περνάει ούτε μέρα χωρίς να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να σηκώσουμε βάρη, να πάμε στο γυμναστήριο, να προκαλέσουμε την αναπνοή μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com