Carla Bruni, Helena Christensen, Μonica Belucci ξανά στην πασαρέλα

monica-bellucci-carla-bruni-eva-herzigova-lors-defile-dolce-gabbana-septembre-2018
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να τις βλέπουμε ξανά και ξανά. Σα να μην πέρασε μια μέρα. Η παλιά φρουρά των αυθεντικών τοπ μοντέλων της διεθνούς πασαρέλας είναι και πάλι κοντά μας.

Η επιστροφή των σούπερ μοντέλων στην πασαρέλα ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Για να δούμε λαμπερά, αναγνωρίσιμα πρόσωπα, με το ίδιο χαρακτηριστικό περπάτημα, τα ίδια μαλλιά, το ίδιο στήσιμο στους φωτογράφους, να παραδίδουν μαθήματα απόλυτου στιλ.

Ποια είναι αυτά; Η Carla Bruni, πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, πάντοτε κομψή, τώρα και τραγουδίστρια, μούσα, ηθοποιός, μια γυναίκα-μαέστρος με δική της άποψη για τη μόδα.

Και είναι και η Helena Christensen, που μπορεί να μοιάζει ότι έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, όμως συνεχίζει να λέει ναι σε επιλεκτικές συνεργασίες, και να συνδέει το πρόσωπό της τόσο με διαφημιστικές καμπάνιες στα περιοδικά, όσο και στην πασαρέλα.

Μας άρεσε που είδαμε και την Stella Tennant με λευκό κοστούμι, την προτιμάμε ίσως από την Carla με τη μπροκάρ εκδοχή του, που μοιάζει λίγο σαν κέρινο ομοίωμα, να μην ξεχάσουμε και την Μonica Belucci που δύσκολα απουσιάζει από τις κινηματογραφικές επιδείξεις των Dolce&Gabbana.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 λοιπόν, στο Μιλάνο και το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, με αγάπη από τη δεκαετία του '90 και την Eva Herzigova να στήνεται στους φωτογράφους, με μαύρο πληθωρικό φόρεμα με βολάν και διαφάνεια, για να αποδείξει ότι δεν ….σκοτώνουν τα μοντέλα πριν γεράσουν.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com