Η Gisele Bundchen παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική και το μετάνιωσε

gisele-3
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Tίποτα ψεύτικο δεν αντέχει στον χρόνο. Και τώρα που η Βραζιλιάνα καλλονή, Gisele Bundchen, παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική επέμβαση στο σώμα της, θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Για να μην το τολμήσουμε ποτέ…

Η αφορμή ήταν ένα βιβλίο, το καινούργιο βιβλίο του σούπερ μοντέλου από την Βραζιλία, που θέλησε να μιλήσει για την ομορφιά, τη μόδα, την οικογένεια, τα πρότυπα, τον θηλασμό, τη μητρότητα και τις…πλαστικές.

Η Gisele Bundchen λοιπόν παραδέχεται πως παλαιότερα έκανε προσθετική στο στήθος της και σήμερα το έχει μετανιώσει. Ο λόγος που το αποφάσισε; Η ίδια λέει πως ήταν μάλλον ευάλωτη τότε, αφού είχε μόλις ολοκληρώσει τον θηλασμό των παιδιών της και ήθελε να βελτιώσει το σώμα της, που είναι αψεγάδιαστο ακόμη και σήμερα.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Lessons: My path to a meaningful life» η Gisele γράφει για την πίεση που δεχόταν από τον περίγυρό της για να είναι πάντα τέλεια. «Ένιωθα σα να ζούσα μέσα σε ένα σώμα που δεν αναγνώριζα», λέει σήμερα. «Για τον πρώτο χρόνο, φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί ένιωθα άβολα». Ηθικό δίδαγμα; Αγάπησε το σώμα σου με τα…ελαττώματά του.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com