Τα γυαλιά Hawkers είναι οικονομικά, ποιοτικά, trendy και ταιριάζουν στην Ελλάδα (photos)

hawkers
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η ιντερνετική εταιρεία με έδρα την Ισπανία φέρνει την επανάσταση στη βιομηχανία γυαλιών ηλίου, συνδυάζοντας την ποιότητα με τις λογικές τιμές.

Η εταιρεία Hawkers έχει τέσσερις βασικούς λόγους που την κάνουν να ξεχωρίζει και εμείς εκατοντάδες τρόπους (όσες και τα μοντέλα των συλλογών της) για να ξεχωρίζουμε με τα γυαλιά της.  

Επιτυχημένη
Μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια, η Hawkers έχει εκτοξευθεί στο top 3 των best-selling brands παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται στο top 10  των ισπανικών brands μόδας με διεθνή αναγνώριση.

Μεγάλη
Αυτή την εποχή, ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών πωλήσεων, η εταιρεία επεκτείνεται εκτός διαδικτύου και έχει ήδη ανοίξει 45 δικά της καταστήματα (σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία) σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η εταιρεία ήδη έχει 260 υπαλλήλους και γραφεία σε Βαρκελώνη, Χονγκ Κονγκ, Πόλη του Μεξικό, Λος Άντζελες και Έλτσε.

Σύγχρονη

Η Hawkers διακρίνεται στις στρατηγικές ψηφιακού marketing, βελτιστοποιώντας τη διαδικτυακή διαφήμιση και σημειώνοντας τεράστια επιτυχία χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία: Facebook, Instagram και Twitter. Είναι μια από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που δοκιμάζει τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα τους.

Ο Leo Messi φοράει Hawkers

Με διεθνή  λάμψη πολλών αστέρων

Η Hawkers έχει κάνει την υπέρβαση συνεργαζόμενη με διασημότητες όπως τον ποδοσφαιριστή, Leo Messi, τον διεθνούς φήμης DJ, Steve Aoki, την πασίγνωστη ηθοποιό και IT girl, Paula Echevarría, τον αναβάτη του MotoGP, Alex Pins, τον μπασκετμπολίστα, Ricky Rubio, τον διάσημο αθλητή του σκέιτμπορντ, Nyjah Huston κ.ά.

Επιπλέον, η Hawkers έχει συνεργαστεί με σημαντικά brands όπως Pull & Bear (Inditex), Los Angeles Lakers – με την εταιρεία να γίνεται ο πρώτος ισπανικός σπόνσορας ομάδας NBA – El Ganso, Imaginarium, τον Χαβανέζο καλλιτέχνη Aaron Kai, τον νεο-εξπρεσιονιστή καλλιτέχνη Jean-Michel Basquiat κ.ά.