Πώς θα φορέσουμε τις μπότες του φετινού χειμώνα;

mpotes-moda
ΤΡΙΤΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει όταν μια τάση αφορά αξεσουάρ που δεν αποκλείεται να έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας.

Οι καουμπόικες μπότες ήρθαν για να μείνουν. Χρωματιστές, μαύρες, γήινες, υπερβολικές, υποτονικές, εμφανίστηκαν στις διεθνείς επιδείξεις μόδας για τον Χειμώνα του 2019, κι εμείς δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε αν θέλουμε να τις υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις ιδιαίτερο κέφι, δεν είναι και τόσο εύκολο να τις φορέσεις. Μέσα ή έξω από το τζιν; Mε φόρεμα ή φούστα; Με γυμνά πόδια ή ακόμη καλύτερα καλσόν;

Yπάρχει και η εύκολη λύση. Αν δεν έχουμε ήδη ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες καταχωνιασμένο κάπου στη ντουλάπα μας, μπορούμε να αναζητήσουμε την πιο σύγχρονη εκδοχή τους, πάντοτε με χαμηλό, δηλαδή άνετο τακούνι, αλλά αυτή τη φορά κομμένες στον αστράγαλο και όχι στη μέση της γάμπας, για να μπορούν να φορεθούν με όλα μας τα ρούχα, νύχτα και μέρα.

Ευκαιρία να θυμηθούμε την ταινία Thelma&Louise και να μεταμορφωθούμε σε ηρωίδες του σήμερα με τάσεις φυγής. Και να εμπνευστούμε από την πασαρέλα και τη μόδα του δρόμου προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όσο κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει κλισέ.

Fendi και Isabel Marant, Αlexa Chung και Caroline Murphy. Ξεβαμμένο τζιν, χωρίς σκισίματα, και μπότες, λευκό πουκάμισο, με ή χωρίς ζώνη με τιρκουάζ πέτρες. Eυκαιρία να την ξεθάψετε κι αυτή μαζί με τις μπότες από το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων του στιλ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com