Νιώθετε έτοιμες για το επόμενο τρίποντο της μόδας;

basket-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Mπορεί να μην είναι η πιο κολακευτική τάση της σεζόν, είναι όμως αρκετά πρακτική. Οπότε μήπως να δοκιμάσουμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας;

Φέρτε στο νου σας ή ακόμη καλύτερα φορέστε ένα ζευγάρι κλασικά παπούτσια του μπάσκετ. Επιβλητικά, οριακά κιτς, υπερμεγέθη, σκληροπυρηνικά, από εκείνα που δεν θα τα φανταζόμασταν ποτέ να φοριούνται στον δρόμο, και συνδυάστε τα με ρομαντικές φούστες και φορέματα.

Και να που το…όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και σήμερα, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές, αλλά και οίκοι μόδας, επενδύουν στην σπορ διάθεση της εποχής λανσάροντας στο εμπόριο αθλητικά είδη με την επωνυμία τους, για να δημιουργήσουν λίστες αναμονής. Και κόπιες.

Εμείς όμως θα βασιστούμε στο αυθεντικό. Και στην αρχική ιδέα. Και θα αναζητήσουμε αθλητικά παπούτσια, ιδανικά για μπάσκετ, σε διπλές ή τριπλές αποχρώσεις, για να τα συνδυάσουμε με αγαπημένα ρούχα της ντουλάπας μας και να ανανεωθούμε στη στιγμή.

Στη μόδα του δρόμου έχουμε δει τελευταία αξεσουάρ του μπάσκετ με φούστα, πουκάμισο, ομπρέλα, όπως επίσης και καρό ή ρίγες, μονόχρωμα ή εμπριμέ σύνολα. Τα νέα αθλητικά; Το νέο μοκασίνι; H ανακάλυψη και αποκάλυψη μαζί της σεζόν;

Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες από Νέα Υόρκη. Και στις υπόλοιπες εβδομάδες μόδας. Και ετοιμαστείτε για πολλά καλάθια, ριμπάουντ, τρίποντα και μια μικρή παράταση. Έτσι για το σασπένς. Και το ριμπάουντ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com