Από πότε φοράμε ανδρικά παντελόνια;

mens-trousers-2
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Πρόκειται για μια τάση που μας αρέσει πολύ. Και από ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει…

Υπήρχε μια εποχή που σπάνια βλέπαμε ανδρικά κοστούμια ή έστω παντελόνια σε ανδρική γραμμή να φοριούνται με τον σωστό τρόπο από γυναίκες με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Θυμάστε την Marlene Dietrich; Tην Bianca Jagger με το λευκό της κοστούμι όταν παντρεύτηκε τον Mick με Yves Saint Laurent; Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018/19, οι γυναίκες καλούμαστε να δανειστούμε παντελόνια σε ανδρική γραμμή, σε αυστηρό στιλ και ιδανικά με τσάκιση, για να τα φορέσουμε με σακάκι ή περφέκτο, σίγουρα με λευκό πουκάμισο.

Το πιο κλασικό ρούχο της ανδρικής γκαρνταρόμπας έρχεται για να αντικαταστήσει το κολάν, το τζιν, γιατί όχι και την φόρμα γυμναστικής, τη βελουτέ στολή και να μας μεταμορφώσει σε γυναίκες καριέρας που διεκδικούμε επιτέλους τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες συναδέλφους μας.

Και μπορούμε, για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να φορέσουμε ένα μαύρο παντελόνι με τσάκιση, με κομμένα μποτάκια, ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά και μπαλαρίνες. Και ως τελευταία λεπτομέρεια, ένα ανδρικό ρολόι, δηλαδή, κλασικό και υπερμεγέθες. Τιράντες και γραβάτα; Kαλύτερα να μην το παρακάνουμε.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com