Από πότε ποζάρει και η κόρη της Kate Moss;

lila-moss-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, τουλάχιστον όχι με τα κλασικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο κόσμος του μόντελινγκ. Η Lila Moss όμως ετοιμάζεται για μια λαμπερή καριέρα.

Lila Moss. Το όνομα και μόνο, κάτι λέει. Είναι εύηχο, θυμίζει κάτι από σοκολάτα και κάτι από ηρωίδα τηλεοπτικής σαπουνόπερας.

Και τώρα που η κόρη της Kate Moss υπέγραψε συμβόλαιο για να γίνει το νέο πρόσωπο στα προϊόντα ομορφιάς Marc Jacobs, ήταν επόμενο όλοι να θέλουν να τη συναντήσουν για να μάθουν περισσότερα για το κορίτσι που μεγάλωσε.

Μετά την Kaia Gerber, την κόρη της Cindy Crawford, δεν είναι τυχαίο πως και άλλα παιδιά διάσημων γονιών επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα των φωτογενών κηδεμόνων τους.

Και στην περίπτωση της Lila Moss; Aπό τις 11 του μηνός θα την βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις σελίδες των περιοδικών, για να δούμε πώς μοιάζει η κόρη ενός μοντέλου που δε σταμάτησε να εμφανίζεται στις πιο σημαντικές καμπάνιες και επιδείξεις ιστορικών οίκων.

Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε αφού είναι σε καλά χέρια… Τη διαφημιστική καμπάνια υπογράφει ο φωτογράφος David Sims και η Katie Grand ως στυλίστρια, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Guido Palau. Tι της έμαθε η μαμά της; «Να εργάζομαι σκληρά και να είμαι ευγενική, να νιώθω άνετα με αυτό που κάνω», λέει η Lila Grace. Και πόσα ακόμη που μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com