To ξέρατε ότι η Mary Katrantzou σχεδιάζει και εσώρουχα;

katrantzou-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε φανταστεί την αναγνωρίσιμη πλέον διεθνώς Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας να βάζει την υπογραφή της σε αισθησιακά εσώρουχα με μοντέλα με φτερά. Κι αν το παραμύθι κρύβει αγγέλους;

Μετά τον Balmain, μόλις μάθαμε ότι το επόμενο σόου του οίκου Victoria’s Secret για το 2018 θα αποκαλύψει και μια συλλογή της Mary Katrantzou, ειδικά για την εταιρεία, αρχίσαμε να φανταζόμαστε τα εμπριιμέ που θα σκαρφιστεί αυτή τη φορά.

Κι αν δεν είναι εμμονικά μοτίβα; Όταν έχεις ξεχωρίσει για τη γλώσσα που χρησιμοποιείς στην πασαρέλα, τότε αποκλείεται να επιστρέψεις στη μονοτονία της μονοχρωμίας.

Τι λέει η καταξιωμένη δημιουργός μετά και την επετειακή παρουσίαση της συλλογής της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για τα 10 χρόνια στον κόσμο της μόδας; «Σχεδιάστηκε για να δυναμώσει τις γυναίκες να διασκεδάζουν με τα εσώρουχα που φοράνε και να νιώθουν την ελευθερία να ανακαλύψουν χρώματα και μοτίβα σαν το δεύτερο δέρμα τους».

Καλά τα λέει… Και αν και δεν μπορούμε ακόμη να δούμε τι θα φοράνε οι πρωταγωνίστριες της επίδειξης μόδας του οίκου Victoria’s Secret τον Νοέμβριο, μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για εσώρουχα που θα μπορούν να αξιοποιηθούν με δύο τρόπους, αφού μια γυναίκα θα μπορεί να τα φορέσει και σαν…εξώρουχα.

Και για το αποτέλεσμα που θα δούμε, η Mary Katrantzou συνεργάστηκε με την Sophia Neophitou-Apostolou, καλλιτεχνική διευθύντρια της Victoria’s Secret, επίσης με ελληνικές ρίζες. Γιατί όλοι κρύβουμε το ελληνικό φως μέσα μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com