Γυαλιά για το ηλιόλουστο φθινόπωρο

winter-glasses-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Θα το δούμε κι αυτό. Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα γυαλιά ηλίου γεννήθηκαν αποκλειστικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι σχεδιαστές μοιάζουν να έχουν διαφορετική άποψη.

Ξεχάστε τα μαύρα γυαλιά ηλίου και το μυστήριο και υποδεχτείτε μια νέα γενιά γυαλιών ηλίου, πιο χρωματιστών αλλά μπορεί και πιο υποτονικών, σε παστέλ αποχρώσεις, όπως και γήινες, για να χαϊδέψουν το βλέμμα και να καλύψουν ότι δεν θέλουμε να φαίνεται.

Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί οι fashion editors να εμφανίζονται στην πρώτη σειρά με μαύρα γυαλιά σε στιλ Jackie Kennedy και Anna Wintour πλέον, όμως τα μοντέλα στα παρασκήνια, στον δρόμο, στην πασαρέλα, επιλέγουν κάτι διακριτικά γυαλιά ηλίου, τόσο ώστε να μπορούμε να δούμε τα μάτια τους.

Το νέο μυστικό της ομορφιάς είναι ότι μπορούμε λοιπόν να φοράμε και τους 12 μήνες του χρόνου γυαλιά ηλίου, για να μπορούμε να προστατεύσουμε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να καλύψουμε τυχόν ρυτίδες έκφρασης που μπορεί να έχουμε αρχίσει να αποκτάμε.

Mε καπέλο ή χωρίς, μπορεί και με κουκούλα. Το σίγουρο είναι πως ένα πετυχημένο ζευγάρι γυαλιά, παντός καιρού, μαζί με το κόκκινο κραγιόν μας, δεν πρέπει να λείψουν ξανά μέσα από την τσάντα μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com