Τα μακριά γάντια επιστρέφουν στη μόδα και στα χέρια μας

makria-gantia-moda
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Από τότε που εμφανίστηκε η Rita Hayworth ως Gilda, οι σχεδιαστές μόδας δε σταμάτησαν να αναπαράγουν την ίδια εικόνα σε παραλλαγές. Μήπως να την ξαναθυμηθούμε;

Oι εικόνες από τις πρόσφατες επιδείξεις των ιστορικών και δημοφιλών οίκων, όπως η Chanel, η Prada, ο Kenzo, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

Τα μακριά γάντια αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν που έχει μόλις ξεκινήσει. Δερμάτινα κυρίως, αλλά και σουέντ, μονόχρωμα, λεία, εντυπωσιακά, έρχονται για να αντικαταστήσουν ζώνες, κοσμήματα, φλυαρία.

Και ίσως να καλύψουν και τη…χαλάρωση στα χέρια. Λέμε τώρα. Γιατί οι σχεδιαστές δεν είναι πάντοτε σκληροί μαζί μας. Καμιά φορά μας σκέφτονται κιόλας.

Οπότε εμείς μπορούμε απλά να τολμήσουμε. Να δοκιμάσουμε για αρχή να φορέσουμε κίτρινα μακριά γάντια, όχι της….κουζίνας, ιδανικά ίσως μαύρα.

Θα παίξουμε με φούξια και κόκκινες αποχρώσεις, για να τα συνδυάσουμε με ασύμμετρα φορέματα και δαντέλα και να λανσάρουμε το στιλ Gilda. Ειδικά τις ημέρες (και τις νύχτες) που δεν έχουμε περιποιημένο μανικιούρ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com