Ακόμη να φροντίσετε το τζάκι σας;

fireplace-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Γκρινιάζουμε με κάθε ευκαιρία για τους αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού και βρίσκουμε τους πιο απίθανους χώρους για να βολεύουμε τα πράγματα μας. Μήπως ήρθε η ώρα να…αδειάσουμε το τζάκι;

To τζάκι μπορεί να είναι ο πιο ζεστός χώρος του σπιτιού με την ευρύτερη έννοια. Και αντί να το κρύβουμε πίσω από κακόγουστες βεντάλιες και αντίστοιχα αξεσουάρ ή να το χρησιμοποιούμε σαν βιβλιοθήκη, μπορούμε να το φροντίσουμε. Και να το αναδείξουμε.

Καταρχήν να είναι καθαρό. Να μην είναι περιτριγυρισμένο από χιλιάδες μπιμπελό. Αν ρίξουμε μια ματιά και στην αγορά, θα δούμε ότι κυκλοφορούν σύγχρονα αξεσουάρ φτιαγμένα ειδικά για το τζάκι που μπορεί να δώσουν μια πιο μοντέρνα διάσταση.

Οπότε για αρχή βρίσκουμε έναν έξυπνο τρόπο για να αποθηκεύουμε τα ξύλα και ύστερα αναζητάμε μια όμορφη λύση για να το καλύπτουμε για λόγους ασφαλείας, όταν η φλόγα είναι ακόμη αναμμένη.

 Τι θα λέγατε για κάτι σε inox για αλλαγή; Xρυσό, ναι, αλλά όχι μπρούντζινο. Ξεχάστε το τζάκι στο χωριό και σκηνοθετήστε το τζάκι της πόλης, το τζάκι του σήμερα, τη ζεστασιά μέσα κι έξω, με το ντιζάιν για σύμμαχο, έτσι για αλλαγή.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com