Το ασημί σού πάει πολύ

silver-anorak-dior
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Δεν είναι μια εύκολη απόχρωση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τη δοκιμάσουμε. Είστε έτοιμες να υιοθετήσετε στη γκαρνταρόμπα σας ασημένιες αντανακλάσεις;

Mόλις είδαμε το πρώτο ασημένιο άνορακ στην επίδειξη Dior για τον χειμώνα του 2019, ξέραμε ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μετά από αρκετές σεζόν, εμμονικές σχεδόν με το χρυσό σε αξεσουάρ και τα χρυσά ρούχα, ήρθε η στιγμή για μια φουτουριστική εποχή.

Εμείς δεν έχουμε παρά να αναζητήσουμε ασημένιες λάμψεις σε ό,τι αντέχουμε να λανσάρουμε με πάθος, χωρίς φόβο. Γι’ αυτό και δεν προτείνουμε να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε σαν σύγχρονες Barbarella, ούτε όμως και Robocop, οπότε καλύτερα να ξεκινήσουμε σεμνά.

Τι θα λέγατε για μια ασημένια ζώνη ή ένα ζευγάρι μποτάκια; Στην αγορά θα βρείτε ακόμη και ασημένιο περφέκτο και αντίστοιχο φερμουάρ, αλλά αυτό είναι μάλλον για τις πιο τολμηρές της παρέας.

Το ζητούμενο είναι μια μεταλλική απόχρωση, στη ρετρό και ταυτόχρονα φουτουριστική εκδοχή της, για να μας προσθέσει λίγη λάμψη. Κι αν πάμε σε τσάντα; To πιο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε αγκαλιά μαζί το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ασήμωσέ με.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com