Στην εμφάνιση φέτος τo στοιχείο της αφαίρεσης μας πηγαίνει πολύ

emma-watson
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ύστερα από μια περίοδο υπερβολής, έφτασε η στιγμή να αρχίσουμε να αφαιρούμε. Νιώθετε έτοιμες για να «πετάξετε» τα περιττά βάρη της ομορφιάς;

Mας αρέσει η ιδέα της αφαίρεσης, ειδικά όταν πρόκειται για το κομμάτι της ομορφιάς, του μακιγιάζ, των μαλλιών και όλων όσα φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν κάθε έξι μήνες, με τεράστια ευκολία.

Οπότε, μετά την τάση που μας θέλει να βαφόμαστε όλο και λιγότερο, με τα απολύτως απαραίτητα, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε να βγάλουμε και τα περιττά στολίδια από το πρόσωπό μας.

Ποια είναι αυτά; Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε με τα μαλλιά μας; Kαι να τα πιάσουμε λιτά, προσθέτοντας ένα κοκκαλάκι στη μία πλευρά, έτσι, για άποψη; Ή να αφαιρέσουμε σταυρουδάκια, βαφτιστικά, κολιέ, αλυσίδες και να προσθέσουμε μόνο ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι;

To στοιχείο της αφαίρεσης μας πηγαίνει πολύ. Αρκεί να το τολμήσουμε. Και να αρχίσουμε να το υιοθετούμε και να το καθιερώνουμε στην καθημερινότητά μας. Πώς μεταφράζεται αυτό στο μακιγιάζ; Mάσκαρα, ρουζ και κόκκινο κραγιόν. Είναι κι αυτή μια άποψη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com