Πώς μοιάζει το σπίτι της Alessandra Ambrosiο;

ambrosio-1
ΤΡΙΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να βλέπουμε τα σπίτια των διασήμων. Πάμε να δούμε πού ζει ένα μοντέλο;

Η Alessandra Ambrosio είναι μοντέλο και μαμά. Αναγνωρίσιμη εδώ και χρόνια, λαμπερή, πετυχημένη, φωτογραφήθηκε πρόσφατα με την οικογένειά της στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, για να δούμε τον μπεζ καναπέ, τη σκάλα, το μοντέρνο έργο τέχνης, τα βάζα με τα αποξηραμένα λουλούδια και τα ethnic chic στοιχεία.

Κάπως πρέπει να αναζητήσουμε και στοιχεία από την γενέτειρά της, τη Βραζιλία, κι ας ζει σήμερα στη Santa Monica. Και να δούμε ένα στρογγυλό τραπέζι με φρέσκα λουλούδια αυτή τη φορά, αντίκα, με άρωμα από το Μαρόκο, και γκρι, πορτοκαλί και λάιμ αποχρώσεις στα μαξιλάρια που συνοδεύουν τις καρέκλες.

Είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της διεθνούς πασαρέλας, ενώ δηλώνει και επιχειρηματίας, υπογράφοντας συλλογή με ρούχα, το Ale by Alessandra. Το σπίτι της χτίστηκε στη δεκαετία του '20, η ίδια έχει γεννηθεί σε μια μικρή πόλη στη Βραζιλία και το επέλεξε γιατί της θυμίζει, όπως λέει, τα παιδικά της χρόνια.

Τι κρατάμε από το σπίτι της Alessandra Ambrosio; Το σπίτι στην πισίνα, με το μπαρ και τα φουσκωτά, τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, από τον Herb Ritts, τον Arthur Elgort, την Ellen von Unwerth, την κρεβατοκάμαρα με το υπερμεγέθες κρεβάτι. Και τους καθρέφτες παντού.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com