Τονισμένοι ώμοι, η «νέα» τάση

mplouza-pano-stous-omous
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Στη μόδα όλα αλλάζουν και όλα παραμένουν τα ίδια. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να ξαναθυμηθούμε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας για να το αναδείξουμε σωστά, δηλαδή, στυλιστικά.

Με άνορακ και μπουφάν που δένουμε στους ώμους, για παράδειγμα, όπως έχουμε δει ήδη στις διεθνείς μητροπόλεις της μόδας, λίγο πριν, λίγο μετά από τις επιδείξεις μόδας, στους δρόμους, στα ντεφιλέ, στην αληθινή ζωή.

 Αλλά θα δούμε και πουλόβερ τυλιγμένα στο σώμα σαν…εσάρπα. Δεν είναι τίποτα εκκεντρικό, ούτε δύσκολο για να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας. Αρκεί να έχουμε τη διάθεση και την προνοητικότητα να συνδυάσουμε σωστά τα χρώματα και να ρίξουμε κάτι από πάνω, για να δώσουμε μια αίσθηση θαλπωρής.

Οπότε τι αλλάζει στο παιχνίδι; Όλα και τίποτα. Μαθαίνουμε να ρίχνουμε και να δένουμε ρούχα και ζακέτες στους ώμους, αυτή τη φορά όχι σα να πηγαίνουμε σε θερινό σινεμά ή στο κολλέγιο, αλλά με πιο σκηνοθετημένο στάιλινγκ.

Τι μπορούμε να κάνουμε όταν κρυώνουμε τον φετινό χειμώνα; Για αρχή μπορούμε να ντυνόμαστε κανονικά, όχι σαν κρεμμύδια και να δένουμε πάνω από το σακάκι μας, σαν ετόλ, αλλά παπλωματένια αυτή τη φορά, ζεστά ρούχα. Γιατί ποιος θέλει να τουρτουρίζει μέσα σε ένα λευκό και αφιλόξενο τοπίο;  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com