Τσάντα ή ζώνη στη μέση ;

waist-bag2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ήταν μια αγαπημένη τάση στη δεκαετία του '80 και μετά στα nineties. Kαι τώρα που μπορούμε να έχουμε και πάλι τα χέρια μας ελεύθερα, με τσαντάκι στη μέση, μένει να φτιάξουμε και το υπόλοιπο styling.

Ποιος είπε ότι το πρακτικό δεν μπορεί να είναι και chic; Ευτυχώς που καμία φορά η μόδα μοιάζει να είναι με το μέρος μας και λειτουργεί σαν το μυστικό μας όπλο, ακόμη κι αν είμαστε οι μόνες που το αναγνωρίζουμε.

Τσάντες λοιπόν στη μέση όπως παλιά, πιο μικρές, λιγότερο πολυτελείς, πιο εύκολες στο να τις φορέσουμε και στο να τις αποχωριστούμε, αν χρειαστεί. Κόκκινες, μαύρες, λευκές, δερμάτινες κυρίως, με αλυσίδες και δέρμα, ή σκέτο δέρμα και κρυφές τσέπες για να χωράνε όλα τα απαραίτητα.

Και λογότυπο; Όχι απαραίτητα, εκτός κι αν θέλουμε να δείχνουμε τι φοράμε και πόσα χρήματα έχουμε ξοδέψει, αν και μάλλον δεν είναι εποχή για τέτοια.

Και πώς μας φανταζόμαστε να τα φοράμε; Mε φόρεμα αλλά και με τζιν, με περφέκτο αλλά και παλτό, με τζιν μπουφάν από πάνω, για μια πιο σπορ εκδοχή, το μικρό μαύρο φόρεμα και αθλητικά παπούτσια του μπάσκετ. Γιατί και η μόδα, όταν θέλει, μπορεί να βάζει τρίποντα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com