Ποιο μωρό ποζάρει σε νέα διαφημιστική καμπάνια ομορφιάς;

baby-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Eίναι από αυτές τις περιπτώσεις που η…επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε με το μωρό της και διαφημίζει σκιές και κρέμες… Την Chicago West την ρώτησε;

H απόλυτη σταρ του Instagram και των social media γενικότερα, Kim Kardashian, θέλησε να φωτογραφήσει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια oμορφιάς για τα KKW.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε μια σειρά από εικόνες, απόλυτα στυλιζαρισμένες, με την Kim Kardashian φυσικά γυμνή, με extensions στα μαλλιά, ψεύτικες βλεφαρίδες, φούξια σκιά, γυαλιστερά χείλη, τονισμένα φρύδια, έντονο countouring και ένα μωρό μόλις εννιά μηνών που κοιμάται, με γυαλιστερή επίσης επιδερμίδα.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το νέο μοντέλο του Instagram, ένα μωρό, η Chicago West, γνωστή και ως Baby Chi, το πιο νεαρό της μέλος της οικογένειας της Kim Kardashian West και του Κanye West.

Ο φωτογράφος της καμπάνιας, David Lachapelle, έδωσε μια ονειρική διάσταση στις διαφημίσεις που γίνονται φυσικά viral. Για τις ενδιαφερόμενες η σκιά είναι από την καινούργια παλέτα Flashing Lights Collection από το KKWbeauty. Αν και μάλλον θα είναι ήδη sold-out.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com