Θα μπαίνατε στην μπουτίκ της Amazon;

amazon-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Amazon ετοιμάζει έναν μαγικό κόσμο. Και είμαστε όλες και όλοι καλεσμένοι. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να δοκιμάσουμε εκεί;

Με ένα click γινόμαστε chic ή κάπως έτσι. Μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, η Amazon έχει λανσάρει ήδη πέντε επωνυμίες μόδας και ευελπιστεί να συνεχίσει να τροφοδοτεί τον κόσμο της υψηλής αισθητικής με προτάσεις που δεν κοστίζουν ακριβά αλλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα μόδας της Αmazon στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Εκεί μπορεί κανείς να βρει από φορέματα μέχρι πουλόβερ και από τζιν μέχρι παλτό.

Με δικές του επωνυμίες πλέον, όπως η Αurique και μοντέλα, μπλόγκερ, influencers να παίζουν με τους ίδιους κανόνες στο παιχνίδι των social media, τα καλά νέα δεν θα αργήσουν να φανούν. Και να ακουστούν.

Δεν είναι τυχαίο πως η μπουτίκ της Amazon έχει στελεχωθεί με τους πιο δυνατούς παίκτες του χώρου και οι στυλίστες και φωτογράφοι που συνεργάζονται με τη νέα δραστηριότητα της εταιρείας παράγουν περίπου 500.000 τον χρόνο για την ιστοσελίδα.

Και τη σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με τη μόδα; Mε την υψηλή μόδα μπορεί καμία, με το πρετ-α-πορτέ όμως μπορεί να αποτελέσει μια καινούργια πρόταση στο στιλ που δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά. Το ατού; Ότι μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου σακάκι, ξανά και ξανά, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να το δοκιμάσεις.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com