Τι φοράμε όταν ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο;

traveling-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Δεν είναι εύκολο να ταξιδεύεις και να είσαι κομψός. Συνήθως ντυνόμαστε ζεστά για να μην κουβαλάμε τα πιο βαριά ρούχα στη βαλίτσα. Μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε συνήθειες;

Καλό είναι να έχουμε στολές. Πώς εμφανίζονται οι αεροσυνοδοί και οι πιλότοι; Kάπως έτσι. Οπότε για τους άνδρες τα πράγματα είναι μάλλον πιο απλά, αφού μπορούν να φορέσουν ένα μαύρο τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι με παλτό ή καμπαρντίνα στο χέρι, και να είναι κομψοί για τον επόμενο προορισμό τους.

Με εμάς, η ανάγνωση δεν μπορεί να είναι ποτέ μόνο μία. Μπορούμε όμως να παίξουμε με την ασφάλεια του μαύρου ή να τολμήσουμε να προσθέσουμε και λίγο χρώμα.

Καλύτερα να αποφύγουμε τα φουλάρια δεμένα στον λαιμό, όπως και τα καπέλα και να προτιμήσουμε υφάσματα και ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ταξιδεύουμε με φόρμες, αθλητικά ή ακόμη χειρότερα,…πιτζάμες.

Η πιο όμορφη λύση τελικά; To αγαπημένο μας τζιν με ένα ζευγάρι μπότες για τον χειμώνα και ένα φούτερ με ένα έξυπνο μοτίβο, ένα τι-σερτ από μέσα και ένα παλτό που μας αγκαλιάζει και το αγκαλιάζουμε…. Κυρίως στις αναταράξεις.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com