Όταν η μόδα φοράει …κοστούμι

moda
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι ρόλοι για τον φετινό χειμώνα εναλάσσονται. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να φτιάξουμε το κατάλληλο κοστούμι και να το φορέσουμε σωστά.

Υπάρχει η μόδα κρεμμύδι και η μόδα …πορτατίφ. Το στιλ του φετινού χειμώνα παίζει με διαφορετικές υφές και σίγουρα με διαφορετικές αναγνώσεις στο ίδιο θέμα, με πολυμορφικά κοστούμια που προσφέρονται σε πολλαπλές στρώσεις.

Αν σκεφτούμε για παράδειγμα την πρόταση με τα φρουφρου από τον Alessandro Michele και τον οίκο Gucci, θα θυμηθούμε υπέροχα πλάσματα της θάλασσας, από μέδουσες μέχρι τσούχτρες ή κάτι τέτοιο.

Εμείς θα πρέπει να το πετύχουμε στην χειμωνιάτική του εκδοχή, με γούνα, ψεύτικη φυσικά, μαζί με δερμάτινο τζάκετ και ένα τζιν, για να μην υπερβάλουμε κιόλας.

 Και ύστερα υπάρχει και η εκδοχή του…λαμπατέρ, δηλαδή, το ντύσιμο με κάπα, μια λύση που μας αρέσει πολύ, ειδικά αν φοράμε φούστες γραμματέως, αυστηρές, μέχρι το γόνατο μαζί με μποτάκια και κοντή ή πιο μακριά κάπα για περισσότερο στιλ. Που είδαμε κάπες; Στον Alexander McQueen, στον Εrdem, στον Fendi, στον Givenchy.

Και για το τέλος, υπάρχει η μόδα κρεμμύδι, με φόρεμα, οπάκ καλσόν, μπότες, σακάκι, παλτό και δεύτερο παλτό. Για να μην κρυώνουμε και να μπορέσουμε να αποσβέσουμε όλα όσα είχαμε τόσα χρόνια αφόρετα στη ντουλάπα μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com