Τι μπορούμε να κάνουμε για να προλάβουμε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα;

koritsia-gelio
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mας αρέσουν οι ρυτίδες έκφρασης, όχι όμως και εκείνες που έχουν την τάση να αποδυναμώνουν το χαμόγελό μας. Υπάρχει λύση;

Mετά από μια ηλικία, δεν ξέρεις τι είναι προτιμότερο: να φοράς κραγιόν και να αγνοείς τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη ή να σταματάς τις έντονες αποχρώσεις για να συμφιλιωθείς με το πέρασμα του χρόνου και το αποτύπωμά του σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου;

H αλήθεια είναι ότι οι ρυτίδες γύρω από το στόμα εμφανίζονται νωρίτερα στους καπνιστές, δηλαδή, στις καπνίστριες, όπως και τις γυναίκες με ανοιχτή επιδερμίδα αλλά και σε όσες έχουν εκτεθεί από νεαρή ηλικία στον ήλιο.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι δεν αρκεί μια κρέμα ματιών και μια ενυδατική στο πρόσωπο, αλλά μετά από μια ηλικία, θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο πώς μας φροντίζουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν από σήμερα κιόλας με ένα serum, φτιαγμένο ειδικά για την περιοχή των χειλιών, και μην το θεωρήσετε υπερβολή ή σπατάλη. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις ενέσεις και δεν είμαστε για τέτοια. Εκτός κι αν σας αρέσει το duck face, στις φωτογραφές και την πραγματική ζωή.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com