Τα Zara ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της χριστουγεννιάτικης συλλογής καλλυντικών

zara-ultimate-2018
ΤΡΙΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η συλλογή «Zara Ultimate» περιλαμβάνει ματ και υγρά κραγιόν σε εορταστικά χρώματα που θα ενθουσιάσουν.

Τα καταστήματα Zara αποκάλυψαν τη νέα σειρά καλλυντικών για την εορταστική εποχή των Χριστουγέννων. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το δραματικό ύφος της αρχισυντάκτριας ομορφιάς του «Vogue», Pat McGrath, για την φθινοπωρινή/χειμερινή διαφημιστική καμπάνια των Zara, την οποία φωτογράφισε ο Steven Meisel.

Ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα άλλων καταστημάτων, όπως Topshop και & Other Stories, η εορταστική συλλογή των Zara θα γίνει ανάρπαστη για τα ματ και υγρά κραγιόν, τόσο για τα εντυπωσιακά χρώματα και την υψηλή ποιότητά τους, όσο και για την προσιτή τιμή τους.

«Κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων σχεδιασμού των Zara αναζητήσαμε τις εξειδικευμένες γνώσεις και καθοδήγηση από ορισμένους τους πιο ισχυρούς και έμπειρους επαγγελματίες στην βιομηχανία της ομορφιάς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγής μακράς διάρκειας και εύκολα στη χρήση ματ κραγιόν» σχολίασε εκπρόσωπος τη ισπανικής αλυσίδας, τονίζοντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα και προσιτό κόστος των προϊόντων της σειράς.

Η συλλογή «Zara Ultimate» θα είναι διαθέσιμη προς πώληση αποκλειστικά μέσω της επίσημης σελίδας των Zara. Τα 12 ματ και οχτώ υγρά κραγιόν θα πωλούνται μεμονωμένα, ενώ ορισμένες σκιές θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένης έκδοσης σετ που περιλαμβάνουν ένα ματ και ένα υγρό κραγιόν, ένα lip liner και μια θήκη μακιγιάζ.